Univerzális komplex szerves-ásványi trágya minden kerti kultúrához. Ez a kerti trágya kiváló minőségű szerves alapanyagokból és könnyen oldódó ásványi összetevőkből áll. A szerves alapanyagok kíméletes, fenntartható, hosszú ideig egyenletes tápanyagellátást biztosítanak.
FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS
A vetés/ültetés előtt vagy után szórjuk az ágyásra, és egyenletesen dolgozzuk be a talaj felső rétegébe. Ne ássuk be, és ne alkalmazzuk közvetlenül a gyökereknél az ültetőgödrökben. Évelő növények esetében szórjuk a növények köré.
-Zöldségfélék
-Magasabb tápanyagigényű zöldségfélék
káposzta, zeller, póréhagyma és paradicsom
Vetés/ültetés: kb. 90 g/m2
Későbbi fenntartó trágyázás: kb. 60 g/m2
-Közepes tápanyagigényű zöldségfélék
uborka, sárgarépa, retek, saláta és spenót
Vetés/ültetés: kb. 70 g/m2
Későbbi fenntartó trágyázás: kb. 50 g/m2
-Alacsony tápanyagigényű zöldségfélék
bab, borsó, retek és fejes saláta
Vetés/ültetés: kb. 60 g/m2
Későbbi fenntartó trágyázás: kb. 40 g/m2
-Eper és egyéb bogyós gyümölcsök
Tavasszal és az érési időszak után szórjunk ki kb. 60 g/m2 növénytápot a növények köré, és dolgozzuk be a talajba.
-Cserepes és balkonnövények
Kb. 7-9 g/l ültető közegbe alaposan bedolgozva.
-Virágok, évelők, díszcserjék
Tavasszal és nyár végén 60-90 g/m2 mennyiségben a talajba dolgozva és beöntözve.
-Fák és bokrok
Tavasszal és nyár végén szórjunk ki 50-60 g/m2 növénytápot a korona által takart területre, és dolgozzuk be a talajba.
-Gyep, pázsit
Márciustól/áprilistól kb. 6 hetente 50-60 g/m2 kijuttatása javasolt.
A trágyát minden esetben ajánlott egyenletesen kiszórni, a talajba dolgozni majd beöntözni.
Válaszd ki! Gondos csomagolás! Megbízható kiszállítás! 100% garancia!